Антимафиоти и жандармеристи блокираха Казанлък и Гурково. Спецоперацията е срещу лихварство

...
Антимафиоти и жандармеристи блокираха Казанлък и Гурково. Спецоперацията е срещу лихварство
Коментари Харесай

Обискираха къщата на авер на Златко Баретата в Казанлък

Антимафиоти и жандармеристи блокираха Казанлък и Гурково. Спецоперацията е против лихварство и разпространяването на опиати, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора.

В акцията, която е почнала в ранните часове на деня, вземат участие чиновници на отряда за битка с организираната престъпност, жандармерията и прокуратурата. Извършват се обиски и претърсвания в домовете на престъпно проявени лица.

По неофициална информация на локални медии една от обискираните къщи е тази на " Малкия Златко ", който е доближен до Златко Баретата. 

При полицейската акция в Казанлък и Гурково има над 12 арестувани, има арестувани наркотични субстанции, има открити данни за лихварска активност, има открити данни за практикуване на насила върху разнообразни хора, заяви пред публицисти вътрешният министър Иван Демерджиев.

" Обещах и при миналата акция в Гурково, че нито ще е последна и че ще останат по този начин нещата. Ще продължат да се организират до момента в който проведената престъпност по места бъде принудена да откри тази си активност ", добави Демерджиев.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР